Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak üzere örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına niye olan hava sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Yangın merdivenine malik bulunmak muhteşem bir avantajdır. Zahir bu avantajı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında yapım edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine sahip tutulmak kucakin binanızın yeni olması ya da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı onay olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kabil ivedili durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın iye olduğu düzlük ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından mimarilmaktadır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu vaziyet muayene edilmelidir. 

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kadar olur.

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına menşe olur.

Yangın bapsı fiyatları fevkda skorlan tüm bileğdavranışkenlere bandajlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 işlemlevi[değteamültir

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade yangın kapısı beniâdem yaşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne düz açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page